Over ons boek


Het boek 'Gelukkig met minder spullen' beschrijft op persoonlijke wijze hoe wij met vallen en opstaan ontspullen en duurzaam leven. 

We wonen met onze kinderen Mathijs en Emma in een duurzaam nieuwbouwhuis in de Achterhoek. In ons boek beschrijven wij onze persoonlijke ervaringen met tweedehandskleding, fietsvakanties, geen vlees eten en het verkopen van onze drieduizend boeken. Na het lezen van het boek kun je zelf aan de slag, we geven handige tips.

Weddenschap ontspullen

Het idee voor ons boek ontstond na een weddenschap. We daagden elkaar uit om in de eerste helft van 2020 geen nieuwe kleding te kopen. Deze stok achter de deur hadden we nodig om niet ‘de fout’ in te gaan. Zouden wij anderen kunnen inspireren hetzelfde te doen? Zo ontstond een aansprekend en actueel boek, geschreven in coronatijd. Olaf: “Veel mensen maar ook bedrijven als Unilever zijn met duurzaamheid bezig. Hoe leuk is het dan om te lezen hoe een ander het aanpakt en soms compleet de mist in gaat?” Carmen vult aan: “Met z'n allen kleine stapjes zetten, op weg naar een duurzaam leven, dát is wat we willen. Dit boek gaat je daarbij helpen én inspireren!”


Digitaal lezen

We hebben ervoor gekozen om ons boek in eerste instantie digitaal uit te geven. Dat scheelt bomen, ruimte in huis én geld. Je kunt het digitale boek kopen bij Bol.com, Amazon, Google Play Store en Kobo

Toch liever een gedrukt exemplaar?

Heb je toch liever een boek in handen? Via Amazon kun je het gedrukte boek kopen. Het wordt 'on demand' geprint. Ben je nog geen klant bij Amazon? Dan moet je je wel even aanmelden. Dat is niet moeilijk, in een paar stappen heb je het boek besteld. Je betaalt geen verzendkosten.

Recensies

Reacties op ons boek vind je op de pagina Recensies.