Over Carmen Molenaar

 

Opruimen zit in mijn bloed

Als klein meisje ruimde ik de houten blokken van mijn broers al op, ik kon niet tegen rommel. Het opruimen zit in mijn genen en heb ik mijn hele leven al met plezier gedaan. Ik wist toen nog niet dat anderen hier soms iets meer moeite mee hebben en dat dit mijn vak zou worden. 

Ik heb de opleiding Professional Organizer bij De Huishoudcoach van Els Jacobs gevolgd. De opleiding leert welke methoden er ten grondslag liggen aan het organizen én hoe je je klanten hierin het beste kunt coachen. Ik heb de opleiding Vastgoedstyling bij House of KIKI gedaan en de masterclass Vastgoedfotografie bij Theo Koeten

Sinds september 2020 heb ik mijn eigen bedrijf met Molenaar Vastgoedstyling. Ik help klanten met het opruimen van hun huis en het stylen van hun woning voor de verkoop. 

Vergroenen

Ik werk zo'n vijfentwintig jaar in het communicatievak, waarvan al bijna twintig jaar als communicatieadviseur bij Waterschap Rijn en IJssel. Mijn specialiteiten: hoogwaterveiligheid en inwoners enthousiasmeren hun woonomgeving te vergroenen via Weet van Water

Privé

Ik woon en werk in de prachtige Achterhoek. Ik ben getrouwd met Olaf, samen hebben we twee kinderen: Mathijs van 18 en Emma van 16. In mijn vrije tijd wandel, fiets en lees ik graag. Verder ben ik (en ons hele gezin) verknocht aan de Waddeneilanden, vooral op Schiermonnikoog komen we graag.