Recensies boek

We krijgen diverse reacties op ons boek. Heb jij het boek gelezen en wil je je mening delen? Stuur dan een mailtje naar carmen.molenaar@gmail.com

Bloemlezing

"Leuk en inspirerend boekje ontvangen ‘Gelukkig met minder spullen’! Praktisch, inspirerend en persoonlijk qua insteek. Goed dat er steeds meer aandacht komt voor een duurzamer leven. Goed gedaan Carmen en Olaf!" (Tv-tuinman Lodewijk Hoekstra)

"Complimenten voor jullie boek! Fijne schrijfstijl, lekker persoonlijk en vooral de tips aan het eind van elk hoofdstuk vind ik sterk. Het enige dat misschien nog ‘beter’ kan is ergens heel kort iets meer vertellen over ‘de Stoa’. Het komt een aantal keer voorbij maar het was mij niet duidelijk wat dat nu precies is of wie dat zijn. Daar ga ik zo meteen even op googelen. Maar nogmaals, leuk boek en ik denk dat mijn vrouw er wel inspiratie uit gaat halen. Als ze maar niet aan mijn boeken komt ;)!(Walter Hobelman, freelance journalist bij o.a. de Gelderlander) 

"eBook leestip!" (Ed Wijgman, @evilonline op Twitter)

"Het boek gaat over hun persoonlijke ervaring naar een leven met minder spullen. Zo gaan ze van 3000 boeken naar een aantal boeken. Minder kleding kopen, maar wel ruilen of tweedehands kleding. Het is lekker luchtig geschreven. Ik heb het dus met veel plezier gelezen." (professional organizer Astrid Liebregts)

"Een verfrissend boek om te lezen! Het zet je aan om te kijken naar je eigen gewoontjes zonder dwingend te zijn. Tevens bevat het boek leuke voorbeelden die heel herkenbaar zijn." (Angelique Hoogerdijk)

"Het onderwerp minimalisme komt naar mijn idee nergens echt uit de verf. Ik heb het 'boek' in een uurtje uitgelezen. Veel persoonlijke anekdotes over werk, studies die niet interessant waren en nauwelijks nog een relatie hadden met het onderwerp. Was absoluut de prijs niet waard." (Karin uit Almelo via bol.com)

"Wat een heerlijk boek om te lezen, ik kijk uit naar deel 2. Het is ook een boek dat ik zo voor de tweede keer kan lezen. Mijn complimenten! Tijdens het lezen van het boek heb ik energie gekregen om zelf aan de slag te gaan." (Angelique Stefas)

"Mooi geschreven, met humor. Goed gedaan!" (Willie Hendriksen)

"Mooi inkijkje in jullie persoonlijke leven. Mooi om de transitie van Olaf van gadgetverslinder naar minimalist te zien. In een eventueel vervolg zou ik iets spaarzamer omgaan met de uitroeptekens." (Erik Ramaker)

"Echt leuk om te lezen. Leuk dingen te lezen die ik nog niet van jullie wist!" (Femke Bosman)