Wat hebben we veel spullen!

De afgelopen maanden zijn we vanuit Gewoon Groen druk geweest met diverse activiteiten rondom de SRV-wagen van het Gelders Genootschap. Zo organiseerden we een kledingruil bij de Stadsboerin in Doetinchem en gaven we opruimadvies bij HodgePodge in Silvolde. En gisteren was de finale, het eindfestival in de SSP-Hal in Ulft. 

Inspiratie uit 'Gelukkig met minder spullen'

De gemeenten Oude IJsselstreek en Doetinchem namen ons boekje 'Gelukkig met minder spullen' af omdat het goed past in het thema rondom de SRV-wagen, 'Een nieuwe tijd'. Heb je bij één van de genoemde evenementen ons boekje ontvangen? We hopen dat je het met veel plezier leest en er inspiratie uit haalt. 

Tweedehands kleding populair

En wat hebben we veel spullen met z'n allen! Kleding bijvoorbeeld. Gisteren was er een grote Achterhoekse kledingruil op het festival, georganiseerd door de kledingkettingen van Doetinchem, Gaanderen, Ulft en Mama's Jasje. Het was een daverend succes: mensen kwamen met tassen vol kleding en ruilden deze tijdens het festival. Er was veel belangstelling en er werd volop kleding geruild. De modeshow toonde hoe mooi je eruit kunt zien in tweedehands kleding. 

Ruil je kleding

Eén nadeel: we eindigden de dag met méér kleding dan we begonnen! We pikten er een aantal stukken uit voor de verschillende kledingtassen die rouleren en de rest werd door Mini Manna enthousiast in ontvangst genomen en krijgt zo weer een nieuwe eigenaar. Kortom, we hebben met z'n allen nog veel te veel spullen! Ruilen dus, of vermaken zodat het nog een ronde mee kan!

Miranda

Nathalie

Jo-Ann