52 weken duurzaam #46: smeer minder

Carmen: Wij doen mee aan de challenge 52 weken duurzaamElke week krijgen we een nieuwe opdracht. Voor week 46 was de opdracht om duurzame verzorgingsproducten te kopen, ze zelf te maken of minder te gebruiken. 

Zelf maken? Mij niet gezien! Ieder z'n ding, maar zelf deo maken is niet mijn ding. En een geurtje ook niet. Ooit geprobeerd als kind, van rozenblaadjes ..... Het stonk een uur in de wind. Dan koop ik liever wat minder en duurzaam. Gebruik jij al cremedeodorant? Ik moest er in het begin erg aan wennen, maar nu wil ik niet anders meer. Het is duurzaam, het ruikt lekker fris én het helpt! 

En verder: vooral niet te veel gebruiken. Ik gebruik uiercreme voor mijn gezicht en mijn voeten. Werkt prima, er zit weinig troep in (denk ik) en het is niet duur. Okee, af en toe een heerlijke bodylotion kan ik niet altijd weerstaan.... Wel van The Bodyshop dan.