52 weken duurzaam #37: World Clean Up Day


Wij doen mee aan de challenge 52 weken duurzaamElke week krijgen we een nieuwe opdracht. Voor week 37 was de opdracht om zwerfafval op te ruimen in het kader van World Clean Up Day. 

Doordeweeks 

Carmen: Voordat ik 's ochtends aan het werk ga, maak ik vaak een wandeling door mijn buurt en ruim ik zwerfafval op. De afvalzakken krijg ik van de gemeente en die komen de zakken ook bij me ophalen. Goed geregeld! 

Ik doe dit zeer regelmatig, maar wanneer het mij uitkomt. Gisteren, tijdens World Clean Up Day, had ik wat anders te doen. Ik heb dus niet opgeruimd, maar morgen ga ik wel weer. Ieder z'n ding. Iedereen die gisteren wel heeft geholpen: top! Supergoed dat er aandacht voor deze problematiek is! Maar blijf regelmatig opruimen (en gooi het allereerst al niet op straat). Eén keer per jaar zwerfafval opruimen is niet genoeg ...

De prachtige steen die je hierboven ziet, vond ik vanochtend. Ik geniet er eventjes van, maak een leuke foto en dan leg ik 'm weer ergens neer.