52 weken duurzaam #32: Strooi met complimentjes

Wij doen mee aan de challenge 52 weken duurzaamElke week krijgen we een nieuwe opdracht. Voor week 32 was de opdracht om elke dag iemand een compliment te geven die iets goeds of duurzaams doet. Je draagt bij aan het rimpel-effect: zoals bij een steen in het water, verspreiden de kringen (de positieve gevoelens) zich steeds verder

Hou het positief

Carmen: Deze week (van zaterdag tot zaterdag) hadden we maar liefs twee etentjes. En dat waren vegetarische etentjes waar duurzaam werd gekookt. En de koks kregen natuurlijk een vet compliment. En wat was het gezellig om een avond met elkaar door te brengen! Ik ging stylen op een adres waar al flink was opgeruimd en dus duidelijk ontspuld was. Ook weer tijd voor een compliment. Maar verder hield het wel op met de duurzame complimentjes.

Daarnaast wel verschillende leuke contacten en gesprekjes gehad. Gewoon zomaar. Met voor ons vreemde mensen. Hoe leuk kan dat zijn. En een heerlijke wandeling door Zutphen. Bij deze een compliment aan dit heerlijke stadje!

Afgelopen woensdag maakte ik voor het eerst kennis met Edith die al maanden meedoet aan de Ketting Kledingruil maar die ik nog nooit gesproken had. Vanwege de vakantie vielen er wat adressen tussenuit en kwam ik bij haar terecht. Wat leuk en onverwacht. Vervolgens een ijsje eten waarbij we twee kinderen uitnodigden aan onze tafel en ook onverwacht een leuk gesprek met hen hadden. Donderdagmiddag gingen we naar de kringloopwinkel in Winterswijk waar ik onverwacht in gesprek raakte met een mevrouw die vroeger reisleidster in Oostenrijk en Zwitserland was geweest en jarenlang met haar gezin in Ierland had gewoond. 

Mooie verhalen en onverwachte ontmoetingen, ik ben er gek op!