Het papieren boek is er!


De eerste gedrukte exemplaren van ons boek 'Gelukkig met minder spullen' zijn binnen! We hebben gisteren onze ouders een boek overhandigd. En de eerste boeken rondgebracht én verkocht! Schoonzus Femke en nichtje Pien begonnen direct enthousiast te lezen! Heb jij ook liever een papieren boek in handen? Je kunt 'm bestellen via Amazon of ons een mailtje sturen, want we hebben nog een aantal exemplaren op voorraad. 

In eerste instantie wilden we het boek alleen digitaal uitbrengen. Er bleek echter toch vraag naar een gedrukt exemplaar. De oplossing: printing on demand. Er worden geen onnodige voorraden aangelegd en wij hoeven niets voor te financieren. 

Carmen overhandigt haar moeder het boek en leest vervolgens ook direct een stukje voor. Bekijk dit op ons You Tube kanaal

Olaf leest zijn vader het eerste hoofdstuk uit het boek voor. Dit hoofdstuk gaat over zijn vader en beschrijft zijn leven als minimalist. Cor heeft een oogziekte en kan zelf niet meer lezen. Hoe bijzonder dat Olaf dit aan hem voorleest. Bekijk dit fragment hieronder.